Covid-19


CORONA

Beste toneelliefhebbers en sympathisanten,

Het coronavirus is nu volop in ons land, en ook wij moeten ons dus aanpassen.

We volgen hiervoor strikt alle genomen richtlijnen van de overheid op, die uitdrukkelijk zegt dat evenementen en bijeenkomsten klein of groot niet mogen doorgaan. Dit betekent ook dat er niet meer mag/kan worden gerepeteerd en gespeeld.

Tevens heeft de gemeente Beernem beslist om alle activiteiten te verbieden tot en met 30 juni, en blijft dus ook het OC gesloten.

De voorjaarsproductie ‘Leo & Lena’ gepland voor 10+11 en 17+18 april is, in samenspraak met de regisseur volledig afgelast. We hebben jammer genoeg geen mogelijkheid gevonden om deze op een later tijdstip te kunnen hernemen. We danken de regisseur en de spelers voor alle tijd en moeite die ze al in de repetities hebben gestopt.

Tevens wordt de voorstelling ‘Brasschaatse Huisvrouwen’ van Het Prethuis geannulleerd. Een nieuwe datum vinden bleek na samenspraak jammer genoeg niet meer mogelijk.

Wie een ticket heeft gekocht voor deze voorstellingen, zal door ons worden gecontacteerd.

Wij betreuren deze noodzakelijke, maar dappere beslissing die wordt genomen om de gezondheid van onze spelers en toeschouwers niet in gevaar te brengen, en hopen op begrip van ons publiek en leden.

Tot die tijd: toi toi toi en zorg goed voor jezelf en je geliefden. 

Het Wonnebronne team