Frank wordt Francine


Het Prethuis stelt voor:

Frank wordt Francine

Frank Jacobs lijkt gelukkig: een goed huwelijk, toffe baan, een zoon die in zijn voetsporen treedt, wat wil een man nog meer? In Frank zijn geval ‘vrouw zijn’!

Een geheim dat hij al jaren met zich meedraagt. Frank besluit niet langer te zwijgen, hij wil ermee naar buiten treden en verder door het leven gaan als ‘Francine’. Maar wie brengt hij als eerste op de hoogte? Al zeker niet de praatzieke opdringerige buurvrouw Cecile, als zij dit te weten komt, gaat het nieuws gegarandeerd als een lopend vuurtje. Hij besluit de hulp in te roepen van Dominiek Van de Voorde, een gerespecteerd psycholoog, althans dat wordt verteld, maar of dat wel zo’n slimme zet is? Vrouwlief is natuurlijk ook een te nemen hindernis, of is zij stiekem al op de hoogte? De zoon in elk geval niet, hoe gaat hij reageren op dit nieuws?

Een heerlijke transformatie-komedie met misverstanden, knotsgekke personages, en onverwachte wendingen, maar met respect voor het thema.

Frank wordt Francine’ is van de hand van Jeroen Maes.

Door de nog altijd onzekere vooruitzichten over het aantal toegelaten bezoekers en om niemand nadien te moeten teleurstellen, hebben we beslist om te wachten met het openstellen van de verkoop. We hebben nu als datum 15 januari vooropgesteld om de verkoop te starten. Bedankt voor uw begrip.

Data: vrij 07/05 en zat 15/05/2021
Uur: 20u00
Tickets: VVK: 21,00€ – ADD: 23,00 €
Bestellen via: reservaties@wonnebronne.be